Gulve

Linoleum

Et linoleumsgulv er slidstærkt og egner sig godt til områder, hvor der færdes mange mennesker.

Linoleum har ekstrem lang levetid og stor slidstyrke. Det gør materialet særdeles velegnet som gulvbelægning i virksomheder. Linoleum fungerer godt som belægning på gulve med gulvvarme, og belægningen er ligeledes meget robust overfor den belastning, som kontorstole forårsager. Endeligt er gulvet uhyre nemt at rengøre og vedligeholde. Alt i alt et praktisk gulv, som ofte har meget lave totalomkostninger i hele levetiden.

Gulvet er et naturligt førstevalg, da det både er godt for indeklimaet, er vandafvisende og højner brandsikkerheden – og så er produktet et naturligt valg for virksomheder, der har fokus på at skabe en mere bæredygtig profil. Linoleum er et naturprodukt udvundet af råvarer som hørfrøolie, harpiks, kalk og træmel. Det betyder, at materialerne både er fornybare og nedbrydelige.

Linoleum kan anvendes næsten overalt inden for nybygning og renovering. Desuden er der nærmest frit valg i forhold til farver og mønstre og du kan også inkorporere virksomhedens logo i selve gulvoverfladen.

Forbo

Marmoleum er Forbos brand inden for linoleumsgulve og står for alsidighed, bæredygtighed, holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design. Deres linoleumssortiment tilbyder løsninger til stort set alle behov.

Lige siden englænderen Frederick Walton, for knapt 150 år siden, fandt på at blande linolie, harpiks og pigmenter til et helt nyt og meget slidstærkt belægningsprodukt, har linoleum spillet en afgørende rolle som gulvbelægningsmateriale i byggerier verden over.

Forbos linoleumsgulve repræsenterer en af de absolut mest miljøvenlige elastiske gulvløsninger på markedet. Marmoleum er fremstillet af naturlige, fornybare materialer, og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

Marmoleum er certificeret af internationalt anerkendte miljømærker – herunder det nordiske Svanemærke. Derudover vil brugen af Marmoleum i byggeprojekter bidrage positivt til certificering af byggeriet i henhold til bæredygtigheds-certificeringer som DGNB.

Alle Marmoleum-gulve har nu Topshield pro overfladebehandling. Det er en dobbelt UV-hærdet overflade som gør, at Marmoleum opfylder kravene til hverdagsbrug og er endnu mere smudsafvisende og slidstærk end før. I praksis sikrer det de laveste vedligeholdelses- og driftsomkostninger for ejeren i produktets levetid.

Kollektioner
Forbo tilbyder linoleum i over 300 farver og mere end 12 forskellige designs at vælge imellem – enten som banevare eller i modulære fliser.
Website: www.forbo-flooring.dk

Tarkett

Tarketts linoleumsgulv er et praktisk, miljørigtigt og æstetisk valg.

Linoleumsgulvet er et klassisk gulv produceret i naturlige og fornybare materialer, som gør linoleumsgulvet til et sundt og smukt valg i indretningen. Linoleumsgulve er fremstillet af genanvendelige råmaterialer som linolie, kork- og træmel tilsat harpiks, naturligt farvepigment og hessian.

Tarketts linoleumsgulv er homogent, dvs. at gulvet er fremstillet i ét lag for at give gulvet en optimal slidstyrke. Derudover er alle vores linoleumsgulve miljømærket med Svanemærket og Cradle to Cradle®.

Alle vores linoleumsgulve fås med overfladebehandlingen xf², som giver en pletafvisende og let plejende overflade. Der kræves ingen monteringsbehandling, og gulvet skal ikke behandles med voks eller polish.

Vores linoleumsgulve findes i mange farver og forskellige mønstre. Vi har også en akustisk version for øget lyddæmpning.

Website: https://prof.tarkett.dk

Gerflor

Gå aldrig på kompromis med dine gulve – få et funktionelt linoleumsgulv hos Gerflor med fokus på kvalitet og ansvarlig produktion.

Gerflor leverer tidløse løsninger i et flot design uden nogle overraskelser. Vi producerer, fremstiller og markedsfører gulve i naturlige materialer.

Det er vigtigt for os, at vi passer på den jord vi har så godt som muligt. Udover at vi altid søger mod et produkt, der er bedre for naturen, er vi stolte af at kunne præsentere vores mange udgaver af linoleum, der er ekstremt holdbare og ridseresistente.

Linoleumsgulv til alle situationer
Hos Gerflor har vi en lang række løsninger i linoleumsgulve. Vil I gerne opgradere gulvet i jeres store lagerhal med meget høj trafikbelastning eller er det butiksgulvet, der har brug for en overhaling, så har vi en løsning, der passer.

Gerflor har blandt andet produkter, der plejer den gode akustik, og du kan også finde linoleum med gode elektrostatiske egenskaber. Gerflor har udviklet gulve til stort set alle situationer og industrier.

Hvad er linoleum?
Linoleum er et materiale der fremstilles hovedsageligt af linolie, harpiks, kalk og kork mm.

Det vil sige, at Linoleum er et naturmateriale, et såkaldt ”levende” produkt. Dette betyder, at såfremt det får en skade vil materialets funktion, heraf selvhelende og antibakterielle egenskaber udbedrer skadernet. De små skønhedsfejl der vil forekomme, forsvinder således over tid.

Linoleum tiltrækker heller ikke ikke tiltrækker støv, da det er antistatisk. Derfor er linoleum yderst anvendeligt i områder med meget trafik.

Website: https://www.gerflor.dk/

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.