Om os

Garant Rosenvold, Aabenraa

Om os

Kunden i centrum og største kvalitetsbevidsthed er nøgleordene for Garant Rosenvold i Aabenraa – en af Sønderjyllands ældste og mest velanskrevne tæppe- og gardinvirksomheder. Garant Rosenvold er centralt beliggende i hjertet af Aabenraa og er en del af Høi-koncernen, der driver i alt fire Garant forretninger i Syddanmark. 

Erhvervschef Kim Byg:
”Garant Rosenvold har en lang og stolt historie, som vi gerne vil bygge videre på. Vi lægger vægt på kvalificeret samspil med og rådgivning af kunden, uanset om det er professionelle indkøbere som ingeniører eller arkitekter, virksomhedsejeren eller en institution med konkret behov for at få en opgave løst. Vi har de relevante uddannelser indenfor faget og en bred gruppe fagfolk ansat. Vi er kun tilfredse, når kunden er det. Måske er det derfor, at vi har haft fornøjelsen af at betjene de samme kunder igennem mange år indenfor både det private erhvervsliv og offentlige myndigheder – og der kommer hele tiden nye til. Kvalitet betaler sig”.

Medlemskabet af indkøbskæden Inbogulve – i daglig tale kendt som Garant – giver stærke indkøbspriser og dermed attraktive vilkår for kunderne. Medlemskabet sikrer ligeledes det påkrævede høje faglige niveau til at løse alle typer opgaver. Fra den store komplekse industriløsning til den simple modernisering af et mindre kontor eller butikslokale.

Garant Rosenvold udfører desuden opgaver indenfor bl.a. væg-væg tæpper og tæppefliser, hårde belægninger som trægulve uanset undergulv, afslibning og oliering, undergulve, linoleum og vinyl til vådrum. Samt alle former for solafskærmning: gardiner, lameller, persienner og markiser m.m.

Garant Rosenvold er epoxy-certificeret og kan dermed også løse opgaver indenfor avanceret epoxy-belægning i typisk industrivirksomheder.

Garant Rosenvold, Aabenraa har derudover en lang række certificeringer på højeste niveau, der sikrer, at arbejdet altid udføres korrekt indenfor de forskellige fag- og varegrupper, samt at arbejdet altid udføres af kompetente og uddannede medarbejdere.

Vi glæder os til at løse jeres næste erhvervsopgave – ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og til både aftalt tid og pris. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.