Garant Rosenvold, Aabenraa

Kunden i centrum og største kvalitetsbevidsthed er nøgleordene for Garant Rosenvold i Aabenraa – en af Sønderjyllands ældste og mest velanskrevne tæppe- og gardinvirksomheder.

Virksomheden er centralt beliggende i hjertet af Aabenraa og er nu en del af Høi-koncernen, der driver i alt fire Garant forretninger i Syddanmark.

Erhvervs chef Kim Byg: ”Garant Rosenvold har en lang og stolt historie, som vi gerne vil bygge videre på. Vi lægger på kvalificeret samspil med og rådgivning af kunden, uanset om de er professionelle indkøbere som ingeniører eller arkitekter eller virksomhedsejeren eller en institution med konkret behov for at få en opgave løst. Vi har de relevante uddannelser indenfor faget og en bred gruppe fagfolk ansat. Vi er kun tilfredse, når kunden er det. Måske derfor har vi haft fornøjelsen af at betjene de samme kunder igennem mange år inden for både det private erhvervsliv og offentlige myndigheder – og der kommer hele tiden nye til. Kvalitet betaler sig”.

Medlemskabet af indkøbskæden Inbogulve – i daglig tale kendt som Garant – giver stærke indkøbspriser og dermed attraktive vilkår for kunderne. Medlemskabet sikrer ligeledes det påkrævede høje faglige niveau til at løse alle typer opgaver, fra den store komplekse industriløsning til den simple modernisering af et mindre kontor eller butikslokale.
Garant Rosenvold udfører desuden opgaver indenfor bl.a. væg-væg tæpper og tæppefliser, hårde belægninger som trægulve uanset undergulv, afslibning og oliering, undergulve, linoleum og vinyl til vådrum. Samt naturligvis alle former for solafskærmning: gardiner, lameller, persienner og markiser m.m.

Som noget nyt er Garant Rosenvold nu epoxy-certificeret og kan dermed også løse opgaver indenfor avanceret epoxy-belægning i typisk industrivirksomheder.

Garant Rosenvold, Aabenraa har en lang række certificeringer på højeste niveau, der sikrer at arbejdet altid udføres korrekt indenfor de forskellige fag- og varegrupper af kompetente og uddannede medarbejdere.

Vi glæder os til at løse jeres næste erhvervsopgave – ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og til både aftalt tid og pris. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille.